Media o nas

„TOTUS TUUS” / „CAŁY TWÓJ” o najnowszej płycie AJiM w radiu EMAUS

Ola Abramowicz, Piotr Nowak i Szymon Grzechulski  rozmawiają z redaktor Kingą Waliszewską o nowej płycie AJIM-u pt.: „Totus Tuus” w radio Emaus.

„Surrexit Dominus / Zmartwychwstał Pan Alleluja” na falach radia Emaus

O radości płynącej ze Zmartwychwstania naszego Pana i Zbawiciela opowiedzieli w imieniu AJIM: siostra Piotra Twarowska CR, Marta Mrówczyńska, Mikołaj Macioszczyk, Milena Mrozowska i Szymon Grzechulski. Miłego odsłuchu:)

„ADORAMUS TE DOMINE/ WIELBIMY CIĘ PANIE” VOL.2. W RADIU EMAUS

Szymon Grzechulski gościł w programie „Muzyka chrześcijan” , który prowadzi Pani redaktor Kinga Waliszewska w radio Emaus. Opowiadał o kulisach powstawania  płyty  pt: „Adoramus Te Domine/ Wielbimy Cię Panie” vol 2 . Zachęcamy do odsłuchu . Wszystko dla Jezusa przez Maryję!

„ADORAMUS TE DOMINE/ WIELBIMY CIĘ PANIE”

2017-11-20 10_Fotor

AJIM w składzie: rodzina Nowaków: Anastazja, Vanessa,  Karolina i Piotr oraz Iwona Woszczyńska, Zbigniew Karaszewski i Szymon Grzechulski gościliśmy w programie „Muzyka chrześcijan” , który prowadzi Pani redaktor Kinga Waliszewska w radio Emaus.  Podczas długiej rozmowy opowiedzieliśmy o kulisach powstawania najnowszej płyty  pt: „Adoramus Te Domine/ Wielbimy Cię Panie” . Zachęcamy do odsłuchu i do codziennej adoracji Pana Jezusa. Wszystko dla Jezusa przez Maryję!

Radio Emaus

„Długie rozmowy o ważnych sprawach”

„Via Dolorosa”

Na falach radia Emaus o najnowszej płycie  AJIM „Via Dolorosa / Droga Krzyżowa” opowiedzieli Aleksandra Kudlak i Szymon Grzechulski. Rozmowę radio Emaus wyemitowało podczas Wielkiego Tygodnia. Dziękujemy Pani Kindze Waliszewskiej za zaproszenie i jak zawsze miłą atmosferę

Radio Emaus

W minionym tygodniu Radio Emaus w programie „Muzyka Chrześcijan” wyemitowało 4-ty kilkunastominutowe programy o naszej płycie „Deus caritas est”. Dziękujemy Pani Agnieszce za zaproszenie do studia. Nagrania polecamy Waszej uwadze;)

Telewizja WTK

W piątek 18.12.2015 r. Natalia i Szymon byli gośćmi programu „Poranek WTK”.

Telewizja WTK udostępniła materiał filmowy z tego wydarzenia- link

Radio Emaus

AJIM o projekcie płyty na antenie Radia Emaus Piątek 18.12 godz. 21.00 – Zapraszamy!

Wszystko dla Jezusa przez Maryję.

Audycja Radia Emaus online- link

PROBUBLICO